Hogyan zajlik a rendelés?

A termékeink legnagyobb része egyedileg, a megrendelő igényei alapján készül, ezért azokat csak a megrendelés összegének kifizetése után tudjuk elkezdni készíteni.

Miután a megrendeléssel keletkezett díjbekérő kiegyenlítésre kerül, felvesszük a kapcsolatot veled, hogy megbeszéljük a részleteket, és megbeszéljük, hogy várhatóan mennyi idő alatt készül el a termék, és mikor fog hozzád megérkezni.

Amint elkészülünk a megrendeléseddel, azt postára adjuk és értesítünk téged, onnantól pedig már a választott futárszolgálat/posta fog további információt adni a kézbesítésről.

Mi történik, ha szállítás közben megsérül a termék?

Minden csomagot különös figyelemmel csomagolunk, hogy a rázkódásokat és kisebb ütődéseket is kibírják. Ha jelentős sérülést látsz a dobozon, már kézbesítéskor kérj jegyzőkönyvet a futártól, így ha kicsomagoláskor kiderül, hogy sérült a termék is, akkor kérdés nélkül tudjuk pótolni a hibás terméket, vagy megtéríteni a kárt.

Hogyan tudom a falra rögzíteni a megrendelt termékeket?

A leginkább ajánlott módszer a ragasztás. Használhatsz kétoldalú ragasztót, vagy stukkó/díszléc ragasztót, amennyiben az oldószermentes. Fontos feltétel, hogy a fal száraz, tiszta, és pormentes legyen.

Amennyiben a ragasztás nem lehetséges, fejnélküli tűszeget tudsz használni, azt ajánljuk, hogy annyira üsd be a szeget, amíg a kilógó része a dekorációs elem vastagságának kb 60%-a, ezután kézzel nyomd rá a díszelemet. Így nem fog kilátszani a szeg feje.
Ha szükséges a szeg beverése előtt rajzold körbe amit rögzíteni amit szeretnél, hogy véletlen se kerüljön rossz helyre az a szeg.

Nem találom a megfelelő méretet a termék lehetőségei közt

Ha megteszett valamelyik termékünk, de más méretben szeretnéd, mint a választhatóak, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és elkészítjük a kívánt méretben, felár nélkül, arányosan számolva az árát.